1

Wachtwoorden

Beveiliging

Verschillende wachtwoorden

Veel mensen gebruiken hetzelfde wachtwoord voor heel veel verschillende online diensten, applicaties of toegang tot computers. Wees uzelf bewust dat als uw wachtwoord eenmaal bekend is, deze heel snel ook op andere diensten, applicaties en toegang kan worden gebruikt. Zorg altijd dat u meerdere verschillende wachtwoorden gebruikt voor uw toegang tot deze online diensten. Er komen regelmatig meldingen in het nieuws dat bedrijven gehackt zijn waarbij er soms miljoenen wachtwoorden zijn buitgemaakt.

Workforce as a Service

WaaS

Workforce Futures: Work-as-a-Service (WaaS)

Bron: https://whitepapers.computable.nl/whitepaper/workforce-futures--work-as-a-service-waas/20990/

In dit wereldwijde onderzoeksrapport waarbij 6.600 werknemers in 9 landen zijn geënquêteerd wordt een visie gepresenteerd over de Future of Work. Het rapport biedt een grondige analyse van de tools om samen en flexibel te werken, trends en technologieën die de komende jaren bepalend zullen zijn op de arbeidsmarkt.

Ask4Info opleidingen

Training

Vanuit Ask4Info hechten wij veel waarde aan kennis en kunde. Enerzijds in de vorm van het kunnen volgen van training maar ook in het vastleggen van deze training en de praktijkervaring in een certificaat. Zelf zijn wij op meerdere vlakken gecertificeerd, zowel technisch als procesmatig en willen wij deze kennis en ervaring graag met u delen.