Over mij

Herbert is een pragmatische en flexibele collega die goed op zijn plek is in een rol als manager, projectmanager / projectleider. Hij neemt snel de leiding om met het team de gestelde doelen te bereiken. Hij communiceert makkelijk op elk niveau in de organisatie en hanteert daarin een directe en eerlijke stijl. Hierdoor is altijd volstrekt duidelijk welke koers hij nastreeft. Mede doordat hij zich goed kan verplaatsen in de ander, geniet hij veel respect van zijn klanten en directe collega’s.

Hij is inzetbaar op rollen als (Interim) manager, Process-/ Service manager, Service Delivery Manager, (Technisch) Project- / Programma manager, Transitie manager, Infrastructuur-/ Cloud architect en Technisch- & vaardigheids coach. Hij heeft op elk van boven genoemde functierollen ruime ervaring.

Herbert is een vakman en staat voor kwaliteit. Hij presteert uitstekend onder druk. Hij is leergierig en zoekt naar een functie met uitdaging. Door zichzelf continu –zowel privé als zakelijk- uit te blijven dagen blijft hij zich ontwikkelen. Hij heeft zich als autodidact en door het volgen van heel veel trainingen, weten te ontwikkelen tot een all-round IT professional. Dankzij deze brede kennis kan hij als projectmanager op veel gebieden acteren en kan hij tijdens de uitvoering van zijn projecten putten uit vele bronnen.

Voor legio klanten heeft Herbert projecten uitgevoerd en diensten geleverd. Zo heeft hij bijvoorbeeld binnen Achmea mede vorm gegeven aan de nieuw in te richten IT beheer en projectenorganisatie, heeft hij een implementatie van een vervoerdersportaal bij ProRail begeleid, de strategie voor Office365 binnen Heineken helpen opzetten en een digitaal platform voor de Provincie Gelderland opgezet en als laatste een team professionals verder geprofessionaliseerd. Hij voert zijn projecten uit door op te halen wat de opdracht is en daarbij samen met het team aan het doel te gaan werken. Hij werkt daarbij vanuit een coachende rol en zet mensen uit het team in hun kracht. Als extra heeft Herbert vanuit zijn vak betrokkenheid ook zelf het project gestuurd voor de bouw van zijn huis. Dit heeft hij uiteraard met de nodige afstemming met de aannemers en andere toeleveranciers gedaan. Door zijn leergierige instelling heeft Herbert veel geleerd in de praktijk. Al zijn verworven kennis heeft hij daarnaast verzilverd door middel van technische examens en het volgen van een HBO Bedrijfskundige Informatica (BSc). Vervolgens is Herbert begin 2017 gestart met een eMBA die hij eind 2020 gaat afronden.